Neitillä on virtaa vaikka muille jakaa. Vili ja Pate ei edellenkään leiki Ilonan kanssa niin paljon, että neiti saisi energiaansa tarpeeksi purettua. Niinpä neiti yrittää kovasti saada kaikki liikkuvat leikkimään kanssaan. Ja ne hampaat, ei sitä enää muistanukkaan miten voi pennun hampaat olla terävät, eli hampaiden vaihtoa odotellaan.

Ilona sai tänään ensimmäisen rokotuksen. Neiti ei ollut moksiskaan, pois ei olisi malttanut lähteä, kun kiva eläinlääkäri antoi muutaman raksun. Jos vaikka olisi antanut lisää, Ilona on siis erittäin perso ruualle. Onpa kiivennyt kerran pöydällekin kun olin tyttöjen kanssa syömässä. No, lähdöt tuli.

Neljän viikon päästä haetaan sitten toiset rokotukset ja sitten aukeaa koulutusten ovet. Mennään heti ainakin oman seuran eli Wuoksen tokoryhmään, ja näyttelykoulutukseen kun tauko loppuu.

Vili "the veteran" kävi myös uusimassa rokotukset. Huomaisin Vilillä muutamia viikkoja sitten pahkuran kaulalla ja nyt eläinlääkäri sitä katsoi. Se on sellaisessa paikassa, ettei sitä oikein pysty leikkaamaan, mutta näytteen siitä voisi ottaa. Nyt ei vielä kuitenkaan mitään tehdä, kun ei se Viliä vaivaa. Katotaan nyt miten se patti nyt käyttäytyy, kasvaako vai pysyykö tuollaisena. Voihan se olla, että jossain vaiheessa näyte otetaan, että saan itse mielenrauhan sen laadusta. Muuten Vili on hyvässä kunnossa, eläinlääkärikin ihmetteli Vilin ikää, ei uskonut sen olevan jo 10,5 v. Virtaa siis riittää.