Aamulla pakkasimme koko perheen lapsineen ja koirineen autoon ja lähdimme ajelemaan Utulaan. Huuhaanrantaa etsittiin, mutta sinne ei löydetty, vaan päädyimme Kyläniemen Rastiniemeen. Se oli kiva paikka, siisti ranta ja kelikin oli kohdallaan. Pate jopa intoutui uimaan, sitä ei oo aiemmin tapahtunu. Ilona ei uskaltautunu houkutteluista huolimatta uimaan, mutta järveen tuli kuitenkin. Vilikin tyytyi kahlailuun, ja jos miulta kysytään niin ei se vesi niin lämmintä ollu, että sinne uimaan ois halunnu mennä.

Ilona sai tässä jokin aika sitten ekat rokotukset. Kiltisti oli eläinlääkärin käsittelyssä, pois ei ois halunnu lähteä, kun ihana lääkäri antoi pari nappulaa niin sinnehän se Ilona olis jääny. Missä ruokaa, siellä Ilona. Neiti on siis melkoisen perso ruualle. Nyt ootellaan, että saadaan toiset rokotukset ja sitten päästään jo koulutuksiin. Jotain pientä ollaan harjoteltu, mutta hyvin vähän. No, kyllähän tässä vielä kerkee.

Huomenna meiän alaosasto, KaaSu järjestää jalostustarkastuksen. Oon ollu sitä järkkäämässä, mielenkiinnolla ootan tarkastusta. Toimin sihteerinä ja siinä samalla oppii varmaan taas jotain uutta snapi-roduista. Kaikkia muita rodun edustajia onkin paikalla paitsi affenpinsereitä. Ihan kivasti onneks saatiin loppujen lopuks koiria, vaikka ensin näytti ettei tuu kun muutaman ja joudutaan perumaan koko juttu.